• کمک به مبتدی

• Nicole

روز بخیر، دوستان محترم در فروم، چندین ماه است که در دنیای بی‌پایان اینترنت گشت و گذار می‌کنم و به طرز شگفت‌انگیزی به این فروم رسیدم... رویای داشتن یک آکواریوم دریایی مدت‌هاست که در ذهنم بوده، اما به دلیل جابجایی‌های مکرر، مجبور بودم آن را به زمان‌های بهتر موکول کنم... و بالاخره این امکان پیش آمد که این شگفتی را برای خودم به ارمغان بیاورم... شب‌های بی‌خوابی را صرف گشتن در اینترنت کردم، اشتیاق عمیق به‌گونه‌ای مرا وادار می‌کرد که با ماوس روی لینک‌ها کلیک کنم و به دنبال آکواریوم مورد نظر بگردم، (به دلیل اینکه جایی برای چسباندن ندارم و از انتخاب تجهیزات می‌ترسم، تصمیم گرفتم یک مجموعه آماده بخرم)... از شما خواهش می‌کنم که به من در انتخاب کمک کنید، زیرا متأسفانه تجربه‌ای در آکواریوم‌داری دریایی ندارم... این چیزی است که توجه من را جلب کرده است... به‌ویژه Boyu TL-450. سپس سوالاتی درباره حمل و نقل موجودات دریایی برایم پیش آمد، زیرا در یک شهر نسبتاً کوچک زندگی می‌کنم و بسیاری از فروشندگان ما حتی نام آکواریوم‌های دریایی را نشنیده‌اند... چگونه ارسال انجام می‌شود؟ لطفاً اگر موضوع کسی را تکرار می‌کنم، مرا ببخشید.