• چیزی درست نیست

• Joseph8592

سلام، نمی‌دانم مشکل است یا نه، به هر حال برای اولین بار با چنین چیزی مواجه شدم. در آکواریوم من (۲۵۰ لیتر) تقریباً به طور کامل جلبک‌های قرمز کلسیمی ناپدید شده‌اند و سنگ‌ها به نوعی جلبک‌های قهوه‌ای و کمی رشته‌ای پوشیده شده‌اند. همچنین جلبک‌های سبز رشته‌ای به صورت محلی وجود دارند که خود به خود ناپدید نمی‌شوند و باید به صورت دستی از روی سنگ‌ها برداشته شوند. این جلبک‌ها به رنگ سبز و به ارتفاع ۲ تا ۴ سانتی‌متر رشد می‌کنند. به طور دوره‌ای به صورت دستی آن‌ها را پاک می‌کنم. آکواریوم یک سال پیش راه‌اندازی شده، اما وضعیت کمی ناامیدکننده است، همه چیز با این جلبک‌های قهوه‌ای پوشیده شده است. جلبک‌های قهوه‌ای گاهی روی بستر و شیشه‌ها ظاهر می‌شوند و باید آن‌ها را پاک کنم. می‌توان گفت آکواریوم تقریباً خالی است، دو ماهی در آن زندگی می‌کنند، یک جوجه‌ماهی دیادما و یک مرجان مادری به قطر ۷ سانتی‌متر که در طول یک سال سه برابر شده است. آب کلسیم به آن اضافه می‌شود و طبق تست‌ها کلسیم ۴۴۰ است. نیترات‌ها در حد نرمال هستند، شوری ۰.۲۴ است و چیز دیگری اندازه‌گیری نمی‌کنم. آب اسمزی روزانه اضافه می‌شود. چه چیزی اشتباه است و چگونه می‌توان وضعیت را تغییر داد؟