• دریا ۱۲۵*۶۰*۶۵ در روشنایی

• Angela6489

کارهای مقدماتی: دیوار بین راهرو و اتاق (هال) برداشته شده و سمت راست برای آکواریوم و سمت چپ برای کمد توکار مشخص شده است. درب کشویی در طول دیوار سمت چپ تا آکواریوم بسته خواهد شد. عرض سازه 64 سانتی‌متر (به اندازه 2 سانتی‌متر برای لبه‌ها (حاشیه آکواریوم)). طول دهانه 126 سانتی‌متر برای آکواریوم + 30 سانتی‌متر دهانه فنی. ارتفاع از کف تا سازه 145 سانتی‌متر (65 سانتی‌متر آکواریوم، 80 سانتی‌متر برای کمد). پروژه (از اینجا گرفته شده): دریا 125*60*65 (ارتفاع) مرجان مختلط (در آکواتیک سفارش داده شده). سمپ 100*40*50 آکواریوم قبلی یویل ریو 180. تجهیزات: بر اساس مالیات‌ها بررسی می‌کنم، هنوز مشخص نشده‌ام (در برنامه‌ها): نور ال‌ای‌دی. اسکیمر KS 150-6530 یا Deltec APF 800، جریان Boyu WM-4 یا پمپ Vortech MP40w. در واقع برنامه‌ریزی می‌کنم که تجهیزات را مانند این موضوع تهیه کنم. همچنین در برنامه‌ها بالینگ وجود دارد. اسمز معکوس از زیر زمین به کمد منتقل خواهد شد. اکنون فکر می‌کنم از چه ماده‌ای برای ساخت کمد استفاده کنم... گزینه‌ای برای ساخت قاب از بلوک‌های گازی (عرض 10 میلی‌متر، چنین چیزی را در اولدی دیده‌ام)، در طول سمت جلویی یک ریل فلزی بدون پشتیبانی قرار دهم و به عرض آن یک پروفیل فلزی دیگر بگذارم، سپس صفحه رویی، فوم فشرده، آکواریوم. شاید کسی قبلاً چیزی مشابه ساخته باشد - لطفاً مشورت دهید... یا قاب فلزی سفارش دهم و بپوشانم... این یک معضل است.