-
Bridget
به تازگی صاحب چراغ Pacific Sun Hyperion R2 شدم. این چراغ دارای برنامه نورپردازی بالی است. دادههای این برنامه مستقیماً از شرایط طبیعی زیستگاه مرجانها گرفته شده است. عکس نمودار مربوط به زمان و قدرت را اضافه میکنم. در این زمان، آکواریوم خود را با سه نوع لامپ الایدی روشن میکردم: سفید، آبی و قرمز. ترتیب نورپردازی به این صورت بود: صبح آبی، روز آبی، سفید، قرمز، عصر آبی. ممکن است اشتباه کنم، اما با این حال به توسعهدهندگان برنامه بالی اعتماد دارم و با توجه به این ترتیب، لامپها باید به این شکل باشند: صبح قرمز، روز آبی، سفید، قرمز، عصر قرمز. و نسبت لامپها باید ۴۵٪ قرمز، ۲۰٪ سفید و ۳۵٪ آبی باشد، این را به صورت تقریبی برآورد کردم، ممکن است اشتباه کنم. یعنی برای چراغ ۶ در ۵۴ وات که قبلاً استفاده میکردم، تصویر لامپها باید به این شکل باشد: سه قرمز، یک سفید، دو آبی. اما به دلایلی در استانداردها همه به رنگ آبی اولویت میدهند و به قرمز نقش ثانویه میدهند. شاید باید در نورپردازی آکواریوم بیشتر از طیفهای قرمز استفاده کرد، یا نه؟ اگر به نمودار نگاه کنیم، در طول روز، فرابنفش، نارنجی و قرمز غالب است و سفید حتی به ۱۰۰٪ خود نمیرسد و آبی در نمودار به صورت سهمی است. خواهش میکنم نظر خود را در این مورد بیان کنید.