• کمک کنید تا بفهمم

• Noah1632

در اکواریوم من، موجودات زنده به خوبی زندگی نمی‌کنند. پولیتوا قهوه‌ای بود اما اکنون به رنگ سبز درآمده است. آکتینیای حباب‌دار (که هفته‌ای دو بار با میگو تغذیه می‌کنم) از سفید مانند مدوزا به کمی سبز تغییر رنگ داده و همچنین تکثیر شده است که نشانه‌های مثبت است. ساکروفیتون (که از آکواریوم قبلی منتقل شده) پس از عمل جراحی (که بخشی از آن را برداشته‌ام زیرا تیره شده بود) در حال بهبود است، اما رنگ آن از سبز به قهوه‌ای تغییر کرده است. به نظر می‌رسد در حال بازیابی است.ساکروفیتون دیگری که چند هفته پیش داشتم، قهوه‌ای بود اما اکنون به رنگ آکواریوم قبلی تغییر کرده است. هر دو تا حدودی باز نمی‌شوند. کاولاستریا در طول یک هفته تقریباً نیمی از بدنش را از دست داده است. لوبوفیتوم بهندرت کمی تغذیه می‌کند و باز می‌شود. چند شاخه سخت دیگر نیز وجود دارد که نمی‌دانم وضعیت آنها خوب است یا نه. یک هفته پیش،100 پوریژن اضافه کردم که اکنون کمی تیره شده است. تعویض آب کوچکی (حدود 15 لیتر) انجام می‌دهم و روزانه1.5 میلی‌لیتر ودکا اضافه می‌کنم. نور آن شامل 9 ستاره LED و4 عدد T5 24 وات است. اخیراً pH آب 8.0 بود که قبلاً 8.2 بود و KH آن 7