-
Sarah5423
سلام عزیزان انجمن! امیدوارم که شما بتوانید به من پیشنهادات زیادی در مورد موضوعی که برایم جالب است بدهید. به طور کلی، قضیه این است که من مدت زیادی است که با آکواریوم های آب شیرین سر و کار دارم و تجربه زیادی در این زمینه دارم. اما به نوعی همه چیز کم رنگ شده و می خواهم رنگ بیشتری داشته باشم. به عبارت دیگر می خواهم به دنیای آب شور غوطه ور شوم. این است که: آکواریوم من 60 در 20 در 20 سانتی متر یا 24 لیتر است. یک چراغ 2 در 24 وات دارم. شن مرجانی Deep Coral Sand به مقدار 5 کیلوگرم با اندازه 2-3 میلی متر هم دارم. همچنین فیلترهای آویزی چینی مختلف از جمله Resun SF-400 و San San دارم. سوالات من به شرح زیر است: 1. آیا نور کافی است؟ چه لامپ هایی بهتر است نصب کنم؟ 2. چه نوع نمکی بهتر است استفاده کنم؟ 3. آیا فیلتر آویزی برای این حجم مناسب است و آیا نیاز به پمپ جریان دارم و چه چیزی باید در فیلتر بگذارم؟ 4. زنده سنگ ها را از کجا می توانم تهیه کنم؟ 5. چه تجهیزات اضافیضروری باید تهیه کنم؟ 6. آیا واقعا می توانم یک آکواریومریفی مناسب ایجاد کنم بدون صرف هزینه های گزاف؟ فراموش نکنید که هرکس وارد دنیای آب شور می شود باید آماده همه چیز باشد. از قبل مت