• لطفاً در توسعه سمپا و ارتفاع پنیس کمک کنید.

• James5032

سلام به دریادوستان عزیز. در حال حاضر یک آکواریوم با ابعاد ۵۰/۴۵/۴۵ خریداری شده است. ارتفاع ستون آب ۴۲ سانتیمتر است، حجم ستون آب ۴.۷۲۵ لیتر و از ستون آب تا لبه آکواریوم ۳ سانتیمتر فاصله باقی میماند. برای محاسبه سامپ نیاز به کمک دارم؛ طول آن ۵۰ سانتیمتر است و عرض و ارتفاع آن به محاسبات بستگی دارد. سؤال در مورد فرمولهای صحیح برای محاسبه بخش بازگشتی است که به نظر من باید به اندازهای باشد که اگر لوله تخلیه مسدود شود و پمپ آب را به بالا بکشد، آب از مرزهای آکواریوم خارج نشود. سؤال بعدی این است که اگر آب برعکس به سامپ تخلیه شود. بازگشت آب از طریق لوله از روی لبه آکواریوم خواهد بود و حدود ۳ سانتیمتر در آب فرو میرود، و همانطور که فهمیدم با خاموش شدن پمپ، آن ۳ سانتیمتر به سامپ کشیده میشود؟ و در نهایت، در حال ساخت یک اسکیمر دستساز هستم که ارتفاع آن در حال حاضر ۱۸ سانتیمتر است، لوله با قطر ۱۳ سانتیمتر، مخروط ۴ سانتیمتر و سپس لوله به سمت بالا و محفظه جمعآوری کف. در خروجی اسکیمر یک شیر تنظیم قرار خواهد گرفت. اما نمیتوانم سطح آب در اسکیمر را که تقریباً باید چقدر باشد درک کنم؛ آیا به ارتفاع دیواره جداکننده در سامپ بستگی دارد یا فقط میتوان با شیر تخلیه تنظیمش کرد؟ از همه کسانی که به سؤالات احمقانه و عاقلانه من پاسخ میدهند، بسیار متشکرم