• آکواریوم دریایی. آغاز...

• Christine864

روز بخیر به همه! در این موضوع به آرامی مراحل ساخت اکواریوم دریایی خود را شرح خواهم داد، و اگر دقیق تر باشیم - بازسازی اکواریوم و میز از آب شیرین به دریایی. پس امروز موارد زیر را داریم: 1. اکواریوم با ابعاد 100x50x60 سانتی متر (ارتفاع واقعی ستون آب 50-55 سانتی متر) با محفظه زیر برای تجهیزات (مشاهده عکس). 2. میز با ابعاد 100x50x90 سانتی متر (تمام دیواره ها و سطح از تخته فشرده دوبل 32 میلی متری، پایه 16 میلی متری). اکواریوم با میز عکس محفظه و قسمت بالایی اکواریوم محفظه، نمای از بالا در برنامه های آینده: 1. نصب میز روی پایه های قابل تنظیم (فکرر می کنم6 عدد کافی باشد). 2. حذف دیواره مرکزی از میز و تقویت میز با قاب چوبی (تقویت قسمت مرکزی، بهویژه نقطه ای که درها به هم می رسند). 3. در محفظه موجود در بالا2 سوراخ برای آب گیری و اضطراریایجاد کرده و جیب دورسو را چسباندن. 4. چسباندن سمپ با ابعاد 80x40x40. در مورد دیواره هنوز گزارش های کاربران را مطالعه می کنم. 5. انجام ارتباطات (آب گیری، بازگشت، اضطراری). لطفاً به من بگویید که در کی یف کجا می توان قطعات آب گیری و بازگشت را خریداری کرد! تا اینجا همه چیز. این را انجام دهیم و به جلو برویم. اگر کسی دید یا توصیه های مفیدی برای حل اهداف فوق دارد، لطفاً بنویسید. مت