• آکواریوم دریایی و تعطیلات؟

• John

این موضوع مدت‌ها است که بحث برانگیز بوده است: باید بگویم که انجام "آزمایش" به دلیل شرایط ضروری بود. به دلایل ذکرشده در ابتدای موضوع مذکور، تعطیلات جزء شرط لازم برای نصب آکواریوم دریایی بود و هیچ استثنایی پذیرفته نمی‌شد (حتی این واقعیت که آکواریوم در حال بلوغ است و نیاز به نظارت دقیق دارد). بنابراین مجبور شدم برای 13 روز سفر کنم و آکواریوم را تحت نظارت بگذارم: 1. کنترل‌کننده آکواریوم 2. داماد، که گاهی اوقات آب اضافه می‌کرد. در نتیجه، پس از 13 روز بازگشتن، شیشه‌های آکواریوم را بسیار پوشیده و ماکروفیت‌ها را بسیار رشدیافته دیدم. از کورال‌های موجود، سینولاریا تا 15 سانتی‌متر (روی کلاهک) رشد کرده بود و کسنیا تقسیم شده بود. هیچ کس نمرده یا آسیب ندیده بود. یک مزیت بزرگ این بود که نیازی به تغذیه نبود (هرچند این موضوع تا حدی با نصب یک خوراک‌دهنده خودکار که امکان دوزبندی دقیق غذاهای مایع و میکرو‌المان‌ها را فراهم می‌کند و یک خوراک‌دهندهساده برای غذاهای خشک حل می‌شود، اما این موضوع جداگانه است). البته برای صخره‌های جدی با مقدار زیادی کورال‌های ظریف، مسائل و مشکلات بسیاری وجود دارد، اما فکر می‌کنم جامعه بتواند همه مسائل را حل کند. می‌خواستم بدانم چه مشکلات دیگریممکن است پیش بیاید (موارد اضطراری را در نظر نمی‌گیریم، اگر آکواریوم ترکیده باشد، چه در سفر کاری باشید چه در تع